Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretsz tervezni? Szereted az Olsen ikreket? Szereted a New York-i bújócska című filmet? Ha igen, akkor ez a játék pont neked való! Készítsd el saját tervezésű New York-i bújócska poszteredet! Ne hagyd ki róla az Olsen ikreket és Eugene Levy-t sem! Ha pedig kész a poszter, akár ki is nyomtathatod. Az oldalon kattints a Movie Poster Maker menüpontra a bal felső sarokban. Az oldalt itt érheted el:

http://www.mary-kateandashley.com/newyorkminute/fun_and_games/

 

Szeretsz memóriajátékozni? Szereted az Olsen ikreket? Szereted a Római ikervakáció című filmet? Ha igen, akkor ez a játék pont neked való! Elég könnyű memória játék (talán túlságosan is könnyű), de jó szórakozás, és Olaszország híres építményei vannak benne. A játékot itt érheted el:

http://mary-kateandashley.com/when_in_rome/got_game.php

 

Szeretsz focizni? Szereted az Olsen ikreket? Szereted a Csapatcsere című filmet? Akkor ez a játék pont neked való! Várd ki, amíg betöltődik a játék, és már kezdheted is! Rúgd be a labdát a kapuba! A rúgásod ne legyen túl kicsi, de túl nagy se! Legjobb, ha közepes méretű. A méretek nagyságát a fényes csík mutatja. Figyelj oda rá, melyik percben klikkelsz rá a focilabdára! A játékot itt érheted el:

http://switchingoals.warnerbros.com/kickit.html

 

Szeretsz labirintusozni? Szereted az Olsen ikreket? Szereted a Csapatcsere című filmet? Ha igen, akkor ez a játék pont neked való! Segíts az Olsen ikreknek, hogy a labirintuson keresztül berúgják a labdát a kapuba! Ha elrontottál egy lépést, van esély kiküszöbölni a hibát, nem kell rögtön újrakezdeni a játékot. A játékot itt érheted el:

http://switchingoals.warnerbros.com/maze.html

 

Szeretsz öltöztetni? Szereted az Olsen ikreket? Ha igen, akkor ez a játék pont neked való! Öltöztesd fel kedvedre az Olsen ikreket! Elég az egérgombod lenyomva tartásával rájuk húzni a kiválasztott ruhadarabot. Nem valami nagy és különleges a választék, de jó szórakozás. A játékot itt érheted el:

http://www.stardoll.com/en/hu/dolls/97/Mary_Kate_and_Ashley.html

 

Íme egy olyan játék, amihez nem kell más oldalakat meglátogatnod. A feladat a következő (nagyon egyszerű): keresd meg a szavak közül az Olsen ikrek nevét. A szavak lehetnek vízszintesen, függőlegesen, vagy srégen (ferdén) is. Ne feledd! Alulról felfelé, vagy jobbról balra is lehetnek szavak! Jó szórakozást!

 

Szereted az Olsen ikreket? Ha NEM, akkor igazán neked való ez a játék!!! A PETA2 (egy állatvédő szolgálat) nagyon haragszik az ikrekre, amiért állati bőröket és szőröket hordanak, és egy ilyen eltúlzott, véres és morbid játékot találtak ki, ahol az ikrek neve Hairy-Kate (Hajas Kate) és Trashley (Vacakocska) Trollsen (Troll). Ha kíváncsi vagy rá, és kipróbálnád ezt a játékot kattints az alábbi linkre:

http://www.peta2.com/trollsens/dress_up.asp

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Kedves Eshlei Olzen!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.06.08 19:45)

Mármint azt a Fruzsinát, akiről én írtam a NEVÜK TÖRTÉNETE menüben, vagy egy személyes ismerősöd? Köszi, hogy írtál! Szia: Dalmácia

Kedves Olsen ikrek!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.06.08 19:41)

Szia!

tát fő út 144

(ambrusz réka, 2009.06.06 14:42)

Én lezbi vagyok és szeretnék dugni eshleivel!


Imádlak SZÍVEM

Tab virág u. 9

(eshlei olzen, 2009.06.06 14:38)

Utálom a Fruzsit

olsen ikrek

(.nftzdfvc jbj, 2009.06.04 19:25)

sya

Kedves DiAAA!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.06.01 08:48)

Köszönöm szépen, kedves vagy! Örülök neki, hogy egyre többen szeretjük őket :) Szia: Dalmácia

tát főút 144

(DiAAA, 2009.05.31 10:44)

non jó az oldal!És én is szeretem az olsen ikreket (K)vki vegyen fel msn re: dia.14@hotmail.com (plííz) xD :)

Kedves Benedek!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.02.28 12:55)

A hajuk színéről könnyen megkülöböztetheted őket :)Nem csodálom, hogy beléjük vagy esve, biztosan sok fiú van még ezzel így a világon. Üdv: Dalmácia, a szerkesztő

t.benedek@freemail.hu

(Benedek, 2009.02.14 20:13)

Mondjuk azt sem tudom melyik melyik, de mindegy, mert mind kettőbe bele vagyok esve (zúgva)!!!!!!!
IMÁDLAK ASHLEY ÉS MARY-KATE OLSEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!
XDXDXD

Kedves Ambrus Réka!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.01.08 19:56)

Én is imádom az Olsen ikreket, ezzel nem vagy egyedül :) Örülök, hogy te is nagyon szereted őket, és igazán érdekes kis dolog, hogy egy filmjük láttán rögtön megszeretted őket. Szerintem is lenyűgözőek minden egyes filmjükben. Szia: Dalmácia, a szerkesztő

tát fő út 144

(ambrus réka, 2009.01.04 18:44)

nagyon szeretem ashleit és marikatét mert egyszer lát- tam róluk egy filmet és lenyűgözőek voltak.


« előző

1 | 2 | 3