Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretsz tervezni? Szereted az Olsen ikreket? Szereted a New York-i bújócska című filmet? Ha igen, akkor ez a játék pont neked való! Készítsd el saját tervezésű New York-i bújócska poszteredet! Ne hagyd ki róla az Olsen ikreket és Eugene Levy-t sem! Ha pedig kész a poszter, akár ki is nyomtathatod. Az oldalon kattints a Movie Poster Maker menüpontra a bal felső sarokban. Az oldalt itt érheted el:

http://www.mary-kateandashley.com/newyorkminute/fun_and_games/

 

Szeretsz memóriajátékozni? Szereted az Olsen ikreket? Szereted a Római ikervakáció című filmet? Ha igen, akkor ez a játék pont neked való! Elég könnyű memória játék (talán túlságosan is könnyű), de jó szórakozás, és Olaszország híres építményei vannak benne. A játékot itt érheted el:

http://mary-kateandashley.com/when_in_rome/got_game.php

 

Szeretsz focizni? Szereted az Olsen ikreket? Szereted a Csapatcsere című filmet? Akkor ez a játék pont neked való! Várd ki, amíg betöltődik a játék, és már kezdheted is! Rúgd be a labdát a kapuba! A rúgásod ne legyen túl kicsi, de túl nagy se! Legjobb, ha közepes méretű. A méretek nagyságát a fényes csík mutatja. Figyelj oda rá, melyik percben klikkelsz rá a focilabdára! A játékot itt érheted el:

http://switchingoals.warnerbros.com/kickit.html

 

Szeretsz labirintusozni? Szereted az Olsen ikreket? Szereted a Csapatcsere című filmet? Ha igen, akkor ez a játék pont neked való! Segíts az Olsen ikreknek, hogy a labirintuson keresztül berúgják a labdát a kapuba! Ha elrontottál egy lépést, van esély kiküszöbölni a hibát, nem kell rögtön újrakezdeni a játékot. A játékot itt érheted el:

http://switchingoals.warnerbros.com/maze.html

 

Szeretsz öltöztetni? Szereted az Olsen ikreket? Ha igen, akkor ez a játék pont neked való! Öltöztesd fel kedvedre az Olsen ikreket! Elég az egérgombod lenyomva tartásával rájuk húzni a kiválasztott ruhadarabot. Nem valami nagy és különleges a választék, de jó szórakozás. A játékot itt érheted el:

http://www.stardoll.com/en/hu/dolls/97/Mary_Kate_and_Ashley.html

 

Íme egy olyan játék, amihez nem kell más oldalakat meglátogatnod. A feladat a következő (nagyon egyszerű): keresd meg a szavak közül az Olsen ikrek nevét. A szavak lehetnek vízszintesen, függőlegesen, vagy srégen (ferdén) is. Ne feledd! Alulról felfelé, vagy jobbról balra is lehetnek szavak! Jó szórakozást!

 

Szereted az Olsen ikreket? Ha NEM, akkor igazán neked való ez a játék!!! A PETA2 (egy állatvédő szolgálat) nagyon haragszik az ikrekre, amiért állati bőröket és szőröket hordanak, és egy ilyen eltúlzott, véres és morbid játékot találtak ki, ahol az ikrek neve Hairy-Kate (Hajas Kate) és Trashley (Vacakocska) Trollsen (Troll). Ha kíváncsi vagy rá, és kipróbálnád ezt a játékot kattints az alábbi linkre:

http://www.peta2.com/trollsens/dress_up.asp

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

United States of America

(Ashley, 2010.01.23 15:42)

I also love the twins because i have seen all their films!!The good that l asked them to autograpish.:)
Super was good to meet them,even to the Ashley and i am!!!!! ;) (:

BYE

min2 ut 9

(nioh rita, 2010.01.22 15:06)

ez az oldal egy fasz

3630

(tozsi69, 2009.12.14 18:24)

Imádom az olsen ikreket én vagyok MANY-KATE a legjobb barátnőm pedik ASLEY OLSEN imádjuk öket

Kedves Tozsi69!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.10.11 10:36)

Örülök neki. Dalmácia

Kedves ...é...!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.10.11 10:35)

Szerintem ezt nem nekem írtad, de ha igen, akkor bocsi, de nem nagyon értem. Dalmácia

Kedves Bianka!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.10.11 10:33)

Látom, ugyanarról a gépről írsz, mint Norbika. Örülök, hogy szereted az ikreket, de azt tudnod kell, hogy ez az oldal nem áll kapcsolatban velük. A többi dolog, amit írtál, szerintem nem rám tartozik. Dalmácia

Kedves Norbika!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.10.11 10:21)

Azt hiszem, ehhez nekem semmi közöm.

3630

(tozsi69, 2009.09.25 19:52)

Nagyoooooooooooooon szeretem a lányokat

neeeeee.

(...é..., 2009.08.21 16:54)

Ez az utolsó nagyon nagy sértés mi lenne ha veled csinálnák ezt én a helyedbe kitörölném!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kedves Osen ikkrek

(bianka , 2009.08.21 10:25)

Mary-Kate Osen te vagy a kedvencem a filmbe de Ashleyt Osent is szeretem de téged jóban én kötegyánban lakom mékerék után jön az általános suliba járok most leszek 7-dikes és nekem volot ovodás koromig egy jó barátnöm de most mór kenyes kis bolond mert mikor jöt be a sulinkba farkas fannikácska a kor minden meg változot mert zsnetka kényes pulyka fanni bolondal a kar lenni csak ö a barát nöje azért mert fanni a tanárnőnek a lánya és zsanet szerelmes Kolonpár Angelusz Ginóba fogadni merek hogy ha jöne uly lány a suliba egyből le váltana farkas fannit benetek nagyon meg bizom osen ikkrek nagyon szeretlek titeket remélem ez a mi titkunk lesz kössz kösszike enyi meg egy banbi

Arany,János utca

(Norbika, 2009.08.21 10:12)

Én kötegyáni vagyok és én a fiukra bukok az osztájomban van egy fiu aki nagyontecik Szabi,Patrik,Ginó,Marcika,Misi,Ricsi benetek meg bizom azért montam el a szülei már tudjak hogy meleg vagyok ha a lányokat szeretném akor bélétek is szeretnék Kötegyáni vagyok majd gyertek el Arany János utca

Kedves Judit!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.08.06 10:22)

Igen, aki szereti az Olsen ikreket, annak az a játék már nem lehet túl jó. Én is szeretem az állatokat, de ez már túlzás. Szia: Dalmácia

Kedves Lili!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.08.06 10:20)

Látom, hogy Lilinek hívnak, elég egyszer leírnod. Dalmácia, Dalmácia, Dalmácia

www.olsencsajok.eoldal.hu

(Judit, 2009.08.05 14:03)

Az utolsó játék nagyon-nagyon rossz, mert kigúnyolja a csajokat. Mondjuk én szeretem az állatokat, de akkor is.

lili

(lili, 2009.08.02 19:27)

lili

Kedves Szilvia!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.06.27 11:09)

Semmi baj, az emberek ízlése eltérő. Ha a játékokkal van bajod, arról nem én tehetek, ezeket ugyanis nem én csináltam, én csak összegyűjtöttem az Olsen ikres játékokat. Bocsi, de nem törlöm le, mert a rajongóknak tetszenek. Abban azonban nincs igazad, hogy azoknak van igazuk, akik veszekednek velem, én ugyanis nem csináltam semmi rosszat, nem cslatam, nem loptam, nem hazudtam, én csak összegyűjtöttem az Olsenes játékokat. Nekem van a legtöbb helyesírási hibám? Bocsi, de ebben óriásit tévedsz, megnézheted a helyesírási szótárban! Én beszéelek nagyon csúnyán? Már bocsi, de te vak vagy? Nem azért, hogy bántsalak, meg minden, de ez már rágalom! Én igyekszem olyan kedves lenni, amilyen csak tudok, de ha olyanok írnak, mint a Szted?? nevű látogatóm, akkor kicsit kikelek magamból, de még akkor sem írok olyanokat, mint ő. Ha neked nem tetszenek, semmi gond, ám ezért ne engem hibáztass, nem én csináltam őket, csak összegyűjtöttem! Egyébként szerintem egész jók! Szia: Dalmácia

DALMÁCIÁNAK

(Szilvia, 2009.06.26 17:15)

Szia Dalmácia,szerkeztő!!!
Bocsi hogy ezt kell mondanom de ezek a játékok nagyon rosszak.A te helyedben letörölném ezeket
és szerintem igaza van annak aki veled veszekszik.
Én nem akarok beleszolni de neked vannak a legtöbb helyesírási hibáid,és te beszélsz nagyon csúnyán na mind egy.Lényeg az hogy ezek a játékok nagyon de nagyon ROSSZAK!!!

"Kedves" Idegbeteg őrült bunkó!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.06.23 16:44)

Jaj de félek! Visszaírtam, most mi lesz velem? Én vagyok bunkó? Előbb tanulj meg helyesen írni te tahó! MI????????????????? Hogy én loptam ezt a menüt???????????? Azt nem hiszem!!!!!!! EZEKET A JÁTÉKOKAT MIND MAGAM GYŰJTÖTTEM, A SZÖVEGET PEDIG MAGAM ÍRTAM!!! Te még ahhoz sem veszed a bátorságod, hogy a mocskos rühes oldaladnak megírd a címét, amiről ÁLLÍTÓLAG loptam, ami ALJAS RÁGALOM!!! Tudod kinek mondj ilyeneket, hát viszont kívánom neked is te kis drága. És én mondtam már hogy viszont? Mert ha igen, akkor mégegyszer!!! Ja, és soha többé be ne tedd a mocskos tappancsaidat az oldira!!! Csak szólok, ha megunom a piszkos irományaidat, bármikor kitörölhetem akár olvasás nélkül. Hogy ki vagy? Fogalmam sincs, ki ír ilyet, én nem loptam sehonnan! Ha mégegyszer írsz, kérlek, légy elviselhető, kevésbé idegbeteg. Na pusz pusz pusz pusz pusz: Dalmácia

fas*z ki van veled

(szted??, 2009.06.23 13:33)

te bunkóó, rohadj meg ott ahol vagy te kis kibaszott k*rv* ha fáj az igazság akkor tud hogy te másoltad le az olsenos játékoimat!!!!!!!!

U.i.:mondtam már hogy roha*j meg????mer ha igen akkor mégegyszer!!!ha visszairsz MEGDÖ**ES!!szia DRÁGA!!puszika

Kedves Ambrusz Réka!

(Dalmácia, a szerkesztő, 2009.06.08 19:46)

Én is imádom Ashley-t, csak nem ÚGY. Azért csak módjával! Szia: Dalmácia